GYIK

Mire jó a DERMAX kenőcs?

A Dermax állatgyógyászati kenőcs magas hatóanyag tartalma miatt elősegíti a sérült bőrfelületek gyógyulását, a műtétek és csontsérülések utáni panaszok enyhítését. Csökkenti a csípések és egyéb bőr irritációk okozta viszketést. Ajánlott különféle eredetű sebek, gyulladásos bőrfelületek, húzódások, ízületi fájdalmak kiegészítő kezelésére.  Méhviasz tartalma megvédi, hámosítja, ápolja az extrém időjárási körülményeknek kitett bőr- felületeket.

Természetes összetevői miatt nem okoz semmilyen panaszt ha az állat lenyalja. 

Használata ajánlott kutyák, macskák, nyulak, hörcsögök és egyéb kisállatok részére.

Jutalomfalat vagy étrend-kiegészítő a HoliSnacks gyógynövényes snack?

A HoliSnacks gyógynövényes snack első sorban étrend-kiegészítő. Mindegyik termékünk más-más probléma enyhítésére szolgál. A csomagoláson feltüntetett adagolás a terápiás célú felhasználást jelöli a mennyiséget biztonsággal lehet emelni a kutya méretétől és a terápia hosszától függően akár 50%-al.  Jutalomfalatként elég 2-3 szemet adni alkalmanként. 

Milyen fajta kutyáknak ajánlott a Holisnacks gyógynövényes étrend-kiegészítő?

A Holisnacks gyógynövényes snackek fajtára és korra tekintet nélkül bármely kutyának adhatóak.

Hogyan adagoljam a Holisnacks gyógynövényes étrend-kiegészítőt a kutyámnak?

Jutalomfalatként, esetenként néhány szemet, ( a Fluxstop kivételével - annak erős hasmenéscsökkentő hatása miatt ) Megelőzésként, a csomagoláson feltüntetett adagolást ajánlom. Panaszok és tünetek enyhítésekor pedig az adagot lehet 50%-al emelni.

Van-e mellékhatása a Holisnacks gyógynövényes étrend-kiegészítőknek?

A gyógynövényes terápia az egyik legbiztonságosabb, melléktüneteket vagy allergiás reakciót a legritkább esetben okoznak.  Az eddigi méréseink alapján nem tapasztaltunk semmilyen mellékhatást, azonban az erős túladagolás főleg kistestű kutyáknál nem ajánlott.

Mennyi ideig kell a Holisnacks gyógynövényes étrend-kiegészítőket adni, hogy a kívánt hatást elérjük?

Ez mindig egyénileg alakul, függ a kutya méretétől, és a panaszok súlyosságától. A Relaxibites adását ajánlott már néhány nappal a stresszes esemény előtt elkezdeni, míg a Fluxstop a hasmenést követően már igen rövid idő alatt fejti ki hatását. Az Artrobites-t megelőzéskén hosszabb ideig kell adni, azonban erős panaszok, valamint műtétet követően, gyógyszeres kezelés mellett az adagot 50%-al lehet megemelni, ezzel is gyorsítjuk a felépülést.

Milyen állatoknak adhatóak a Holisnacks étrend-kiegészítők?

A DERMOBITES kivételével (amely ligetszépe olajat is tartalmaz) az étrend-kiegészítők adhatóak kutyáknak, cicáknak, nyulaknak, hörgyögöknek és minden olyan kis házikedvencnek amely a falatka méretét el tudja fogyasztani. Kissebb állatkáknak célszerű összetörni és a táplálékra szórni. 

SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató