Beköszöntött az Tél és vele a szezonális izületi panaszok

Beköszöntött az Tél és vele a szezonális izületi panaszok
Sokan tapasztaljuk, hogy a hideg nyírkos időjárás megviseli a szervezetünket és felerősíti izületei panaszokat. Így van ez sajnos a négylábuak esetében is. Sok kutyás gazdi tapasztalja, hogy idősödő kedvence nehezebben mozog, húzza a lábát, esetleg sántítani kezd.

Az ARTROBITES gyógynövényes összettevőit úgy válogattuk össze, hogy azok enyhítsék az izületi panaszokat, és segítsék a természetes és egészséges állapot megőrzését és visszaállását. Az ARTROBITES-ban felhasznált Kurkuma és Csalán hatása kifejezetten előnyös az izületi panaszok enyhítésére. A Kurkuma terápiás alkalmazása nagyon hasonló számos bioflavonoidéhoz, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás, immunstimuláló vegyület. Erős antioxidáns hatása miatt segíti az izületi anyagcserét, valamint serkenti az immunrendszer működését. A Csalán pedig csökkenti a reumás, köszvényes, artritiszes panaszokat. Vértisztító és enyhe vizhajtó hatása enyhíti az izületi nyomás által okozott fájdalmakat.
ARTROBITES jutalomfalatunkat ajánjuk a panaszok enyhítésére minden olyan kutyának amely izületi bántalmaktól szenved (legyen az izületi kopás, izomláz vagy diszplázia) és természetesen megelőzésként minden olyan nagytestű ebnek amely hajlamos izületi problémák kialakulására.

 

 

Vissza SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató