FELIDERMO CICÁKNAK

FELIDERMO CICÁKNAK
Új termékkel bővült a HoliSnacks jutalomfalat család! Hosszú ideje kérik tőlünk a cicás gazdik, hogy ne csak kutyáknak hanem macskák számára is gyártsunk egészséges jutalomfalatokat. A FELIDERMO az első abból a termékcsaládból amelyet macskák számára fejlesztünk és készítünk. A terméket a bevezetés első hónapjában az info@holisnacks.com-on tudják megrendelni.

A FELIDERMO az egészséges bőr, a fényes szőrzet és a látás egészségét serkentő jutalomfalat és étrend-kiegészítő készítmény. Ajánlott erősebb szőrhullással és bőrviszketéssel, valamint szemviszketéssel könnyezéssel járó enyhébb allergiás tünetek megjelenésekor.

Összetevők: Zabliszt, sütőtök, almapektin, kukoricacsíra olaj, lazac olaj, macskamenta, spirulina mikroalga, édesgyökér, máriatövis.
Kalóriaérték: (AAFCO számítás) A termék 4020kcal/kg, vagy 402kcal/csomag ME-t (Metabolizálható Energia) tartalmaz. Nem teljes értékű takarmány, az étrend kiegészítésére szolgál.

Ajánlott napi mennyiség terápiás alkalmazásnál: 4kg-ig, napi 10-15g, 4 kg felett napi 15-25g, jutalomfalatként vagy az ételhez adagolva.
Tárolása: száraz, hűvös helyen.

Kiszerelés: 80g, légmentesen záródó műanyag tégelyben.  

Szavatossági idő: 6 hónap, lejárati idő a tégely alján feltüntetve. 

Ár: 880Ft.

„Kizárólag kedvtelésből tartott állatok számára!”

Vissza SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató