Cégismertető

A HoliSnacks 2016 elején, kis családi vállalkozásként kezdte meg működését és azóta is gyors fejlődést mutat. Magánemberként és kutyatartóként egyaránt, hosszú ideje alkalmazunk a gyógynövény-terápiát kedvenceink egészségének megőrzésére, valamint a beteségek és a kisebb balesetek kezelésére. Mi is mint oly sokan akik a gyógynövényes kezelésekben hisznek, nehézségekbe ütköztünk a gyógynövények, porok és cseppek kisállatoknak való adagolásában. Ezek a nehézségek sarkalltak a HoliSnacks étrend-kiegészítő jutalomfalatok ötletének megvalósítására, a gyógynövények gyógyító erejének ízletes falatokba való elrejtésére. Termékeinkkel szeretnénk segítséget és támogatást nyújtani mindazon egészségtudatos kutya ás kisállat tulajdonosoknak akik a természetes gyógymódot részesítik előnyben.

 Fiozófiánk:

"Célunk, kedvenceink egészségének és vitalitásának megőrzése – természetesen."

Hiszünk abban, hogy a Természet megalkotta minden betegség ellenszerét. Az antibiotikumok vagy szteroidok helyett a természetes gyógymódokat részesítjük előnyben, nem csak magunk, hanem négylábú kedvenceink számára is. Kitartóan dolgozunk azon, hogy olyan termékeket alkossunk, amelyek segítenek megőrizni a vitalitást és egészséget, és boldog életet biztosít a világ minden házikedvence számára.  

Mérföldkövek:  

2016 – Az első évben számos kutyakiállításon és kutyás eseményen mutatkoztunk be. Az év végére értékesítő partnereink között üdvözölhettünk egy kutykozmetikát, négy független kisállat-eledel boltot, négy állatorvosi rendelőt és patikát, és egy romániai negykereskedőt. Novembertől az ország egyik legnagyobb kisállatkereskedési hálózatától lehetőséget kaptunk termékeink megmérettetésére.

2017- Tovább bővült partnereink listája. Az Alpha Zoo kisállatok hazai nagyáruház hálózata forgalmazni kezdte termékeinket. Ebben az évben további 2 állatorvosi klinika, 3 kisállat eledel bolt, és 2 nagykereskedés vált viszonteladói partnerünkké. Az egyik kiemelt Auchan Supermarket, mint az első hipermarket forgalmazni kezdte termékünket. Termékeink Dániában és Németországban is sikeresen mutatkoztak be.

2018- Február elején új termékcsaládot mutattunk be. Kilenc féle különlegesen szárított marha jutalomfalat került forgalomba. Néhány hónappal később újabb 4 féle termék, 1 marha és 3 féle kacsa jutalomfalattal bővült az új termékcsalád. A gyógynövényes családot a DERMAX gyógynövényes állatgyógyászati bőr és tappancsápoló erősítette tovább ebben az évben. Viszonteladóink száma tovább növekedett. A kiemelten kezelt Auchan Dunakeszi hipermarket mellett további 18 Auchan hipermarket ajánlotta szárított jutalomfalatainkat az ünnepi szezonban.

2019- Az év elejétől folyamatosan bővül viszonteladóink létszáma. Termékeinket  27 Alpha Zoo üzletben, 19 Auchan Hipermarketben,  5 Webáruházban és számos kisállat kereskedésben, kutykozmetikábanés állatpatikában értékesítik. Megerősödött és jelentősen emelkedett a külföldi értékesítések száma és megkezdtük a tengeren túli forgalmazáshoz szükséges engedélyeztetési eljárást.  Az év végéig további gyógynövényes termékek, kenőcsök, olajok és étrenkiegészítő porok bevezetését tervezzük lovak, kutyák és egyéb kisállatok részére.

SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató