ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL
A tudatos táplálkozás személyes érdekünk. Az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése talán a legfontosabb ahhoz hogy teljes és tartalmas életet élhessünk.

Ez a megállapítás viszont nem csak ránk érvényes, hanem   a velünk együtt élő kedvenceinkre is. A fizikai mozgás mellett, a helyes táplálkozás hatékonyabbá teszi a szellemi és a mentális funkciókat, és segíti jó közérzetet valamint a fizikai frissesség fenntartását.

Minden felelős kutyabarát és állattató igyekszik időben kezelni a fellépő tüneteket és segíteni az esetleges betegségek mielőbbi gyógyulását. Nekik ajánljuk a Holisnacks-et, amely fajtánként négy féle gyógynövénnyel, természetes vitaminokkal és nyomelemekkel, magas rosttartalommal és nem utolsó sorban ínycsiklandó ízével miatt minden kutya kedvenc csemegéje.  
A gyógynövényes étrend-kiegészítő jutalomfalatok összeállításában kikértem állatorvosok, és gyógynövény terapeuták szakvéleményét, valamint az alternatív állatgyógyászati szakirodalomban megtalálható Kutyaherba, Bach terápia kutyáknak és még számos nemzetközi szakkönyv is segítségemre volt. A falatok ínycsiklandó ízét marhamájjal, sütőtökkel és más olyan zöldséggel is igyekeztem  fokozni, melyeknek nem csak fontos élettani és egészségmegőrző hatása van, hanem a kedvenceink  bármikor szívesen fogyasztják.

Vissza SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató