Szállítási információk

A csomagok szállítását a Posta (MPL) vagy a FoxPost végzi.

A szállítási díja a vásárlás összegének függvényében alakul:

  • 15.000Ft. alatti vásárlás esetén a szállítás díja 2900Ft. 
  • 15.000 Ft felett a szállítási díj ingyenes.

Kézbesítési módok:

Házhozszállítás

Postán maradó kézbesítés: A postán maradóként, PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet.


A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Időérzékeny küldemény esetén különösen kedvező, hogy 186 postára - külön díj felszámítása nélkül - szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok, így akár a pénteki munkanapokon, 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok szombati átvétele is biztosított ezeken a helszíneken.

Postapont átvételi pontok: MOL és COOP

A Postapontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A csomag átvétele a MOL helyszínek esetén a hét minden napján, a COOP üzletek esetén hétfőtől-szombatig lehetséges.

Csomagautomatára

FoxPost csomagautomatára történő rendelés esetén, a csomag feladása előtt egyeztetünk Önnel telefonon vagy e-mailben. 

Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetés követően nyílik. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkore a címzett SMS-ben vagy e-mailben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).

SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató