Relaxibites a szorognás és a stresszes helyzetek enyhítésére

Relaxibites a szorognás és a stresszes helyzetek enyhítésére
A félelemnek és a szorongásnak rengeteg oka lehet. Leggyakrabban azonban a kiváltó ok egy ismeretlen helyzet, rendkívül erős hangok és fények, nagyobb megrázkódtatás vagy trauma, amely lehet pszichés vagy fizikai eredetű egyaránt. A stresszes, szorongó kutyák tünetei igen változatosak. Nyugtalanság, hiperaktivitás, ugatás, vonyítás, bevizelés, hasmenés, erős lihegés, rágás, rongálás, és még sorolhatnánk. Tudnunk kell azonban, hogy több olyan gyógynövény létezik melyek fogyasztása vagy terápiás használata segít csökkenteni és enyhíteni ezeket a félelmen alapuló viselkedési zavarokat.

A Relaxibites négy olyan gyógynövény keverékét tartalmazza amely külön-külön is nyugtató hatású, de keverékként egymás hatását erősítve hatékonyabb a szorongásos és stresszes állapotok kezelésében.

A komló bizonyítottan jó természetes nyugtatószer, de használják gyomorpanaszok és idegi alapú hasmenés ellen is. Hatását erősíti, ha macskagyökérrel együtt adagolják. A macskagyökér hatóanyaga a valerian melyet már évszázadok óta használnak a népi gyógyászatban is. Gyógyító hatását az idegrendszer működésének rendezésén és erősítésén keresztül fejti ki. Csökkenti az ingerelhetőséget és ezzel együtt visszafogja a fokozott idegi tevékenységet. A citromfüvet első sorban idegerősítő és nyugtató hatása miatt választottuk a Relaxibites receptúrájába, de a szakirodalom hangsúlyozza jótékony hatását a kezdődő depresszió ás alvászavarok kezelésére is. A levendula pedig a nyugtalanság csillapítása mellet a gyomor és bélbántalmak enyhítésére szolgál.

Az optimális hatás eléréséhez nem csak a gyógynövények kiválasztására, hanem azok adagolására is gondosan odafigyeltünk. A Relaxibites stressz oldó étrend kiegészítőt kúraszerűen ajánljuk alkalmazni. Megelőzésként, amikor tudjuk, hogy a stresszes esemény mikor következik be, kezdjük meg az adagolását 4-5 nappal korábban (utazás, kiállítás, tűzijáték,stb). Amennyiben pedig az esemény már bekövetkezett, úgy azt követően szintén 4-7 napig adagoljuk a falatkákat kedvencünknek.

Vissza SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató