Gyenei Gyöngyvér

Gyenei Gyöngyvér
Magyarország, Budapest
Gyenei Gyöngyvér Közgazdász Marcang (Marci) a 8 éves Törpe Pincser gazdája írta nekünk Budapestről:

Nagyon fontos nekem Marci egészsége. Évekkel ezelőtt egyszer már volt olyan problémája, hogy "lenyalta" a szőrt a lábszáráról és a talp párnáiról.
Akkor gyógyszert kapott és egy olyan krémet, amit nem lett volna szabad letörölnie/nyalnia a lábáról. Marcang nagyon okos kutya, de hogy a lábára kent krém nem lenyalandó - ezt nem értette meg. Valahogy rendbejött akkor is, de volt pár kellemetlen percünk. Mindkettőnknek.
Idén nyáron ismét előjött ez a bőr irritáció/gomba/probléma. Most viszont eszembe sem jutott orvoshoz vinni.
Egy ideje ismerem a HoliSnacks termékeket. Tudom melyiket mire ajánlják és bár korábban csak jutalomfalatként kapott Marci különböző fajtákat (főleg céklásat, mert nekem az a kedvencem - az ízlik legjobban), ez alkalommal a Dermobites-ot (ami szőrre, bőrre, ekcémára, szemre jó) kezdtem neki kúra szerűen adni.

Reggel-este 25g-ot (egy doboz 2 napra volt elég- de Marci csak 5 kilós) kapott a tápjához keverve. 1 nap után már nem nyalta a lábát, a 3. napon pedig már nyoma sem volt a bőrsérüléseknek.

Amikor elfogyott, nagyon szemrehányó pillantásokat kaptam és volt olyan, hogy egy darabig hozzá sem nyúlt a tápjához, mert hiányolta belőle a Dermobites ízét!
Azóta Marci rendszeresen kap ebből a típusból jutalomfalatként, annak ellenére hogy nekem a céklás Detoxibites jobban ízlik. :)

Szívből ajánlom minden gondos kutya gazdinak a HoliSnacks termékeit! Megelőzésre, gyógyszeres kezelés kiegészítéseként vagy a helyett.
Minőségi kiegészítője lehet bármely kutyatápnak/táplálásnak. 100% természetes anyagból készül, az íze még emberi ízlelőbimbóval mérve is jó, texturája (ropogós) pedig nagyon bejön négylábú barátainknak.
Próbálják ki bátran! "Szőrös gyermekük" garantáltan hálás lesz érte!

Vissza SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató