Nyitrai Eszter

Nyitrai Eszter
Magyarország, Budapest
Nyitrai Eszter előadó művész és üzletasszony,Mia és Matyi gazdája írta:

Két csodálatos Border Collienk van Mia és Matyi, akiket nagyon imádunk. Miánál már 3 évesen ízületi problémákat állapítottak meg és az állatorvos, gyógyszeres kezelést javasolt élete végéig. Ebbe én nem voltam hajlandó belemenni. Különböző táplálék kiegészítőket vásároltunk a prémium táp mellett, bízva abban, hogy jó lesz. Nagyon jókat találtunk, viszont mindenféle trükköket kellett alkalmazni, hogy megegye a “bárónő”. Kész harc volt néha.  Egy-egy nagyobb séta után volt hogy húzta a lábát, vagy 3 lábon ugrándozott. Én elég nyitott vagyok az új dolgok iránt, és amikor egy barátunk ajánlotta a HoliSnack ízületi gyulladásra való falatkáit, azonnal kipróbáltuk. A Mia imádta az első pillanattól kezdve! Nem kellett trükköznöm, csak belekevertem a tápjába, vagy kézből falta fel. És a legszebb, kb 2 hét után észre vettem, hogy egyre vidámabban ugrándozik és nem húzta a lábát nagyobb séta után sem. Nagyon nagy volt az öröm!

A másik kutyusunk Matyi, a fekete fehér fiúcskánk egy mentett kutyus. Úgy került hozzánk, hogy volt némi fedő szőre, de matt és kevés. Bőrgombás volt és bolhás. A bolhák nyomot hagytak természetesen a bőrén. Ezeket külsőleg kezeltük, és jöhetett a belső kezelés. Elkezdtük alkalmazni Dermobites szőr és bőr-ekcéma falatkákat amit Matyi csak olajjal bekeverve evett meg, de Mia ezt is minden nélkül nagyon szívesen megette. Amikor vittük kontrollra Matyit, a doki azt mondta, teljesen eltűntek a gombás foltok, pedig 10 nap telt el azóta, hogy látta és nálam csak 8 napja volt. Érezhető, hogy nőtt egy csomó szőre. Napról napra egyre feketébb, fényesebb és puhább. Elképesztő eredmények szerintem. Kis mintákat kóstoltattam az első kutyámmal, szinte mindegyik falatból. Az enyém mindet nagyon szívesen ette. Juti falatként adtam.
Ezek az én sztorijaim és tapasztalataim. Maximálisan tudom ajánlani ezeket a táplálék kiegészítőket minden kutyatartónak! És nem csak beteg kutyusoknak, hanem megelőzés képpen is nagyon jó ötlet. Én nagyon hálás vagyok a barátomnak, hogy megismertetett ezzel a márkával!

Köszönöm! Üdv, Nyitrai Eszter

Vissza SimplePay – Online Fizetési Rendszer - Fizetési tájékoztató